10% CASHBACK ON RAKUTEN ITEMS: 04/23 16:00 - 04/27 16:00 JST SHOP NOW
CELEBRATING 10 YEARS OF ZEN: PROMOTIONS, GIVEAWAYS & MORE GET INFO

匂いの時代 (食の文化フォーラム) [ 伏木亨 ]

$18.45 USD ¥2,750
book:19355554
0 out of 5
Free shipping within Japan
匂いの時代 (食の文化フォーラム) [ 伏木亨 ]

This item page on Rakuten Ask a question about this item Report abuse
How much will it cost?
g
The limit of weight of parcel iskg
Note that the description is translated automatically. ZenMarket is not responsible for the content of this description. If you have questions about this item, feel free to contact us.
食の文化フォーラム 伏木亨 味の素食の文化センター ドメス出版ニオイ ノ ジダイ フシキ,トオル アジ ノ モト ショク ノ ブンカ センター 発行年月:2018年10月 予約締切日:2018年10月06日 ページ数:269p サイズ:単行本 ISBN:9784810708417 伏木亨(フシキトオル) 1953年生まれ。京都大学大学院博士課程修了。農学博士。京都大学大学院農学研究科教授を経て、龍谷大学農学部食品栄養学科教授・食の嗜好研究センター長。専門分野は農芸化学、栄養科学(本データはこの書籍が刊行された当時に掲載されていたものです) 匂い受容の分子機構が明らかになってわかったこと/第1部 匂いの科学(匂いの遺伝子と脳/匂いと医学/匂いが伝える情報ー匂いの世界に何がみえるか)/第2部 香りの魅力(香りの官能評価/コーヒーの香り/エキゾティックな欲望ースパイスとハーブの魔力)/第3部 フレーバーの創造(フレーバーの開発技術/嫌われる風味がしない野菜をつくる)/総括 「匂いの時代」とは/総合討論 匂いの科学の驚異的な進歩は食のみならず生活全般にまで影響を及ぼしている。私たちは「匂いの時代」に生きている。 本 美容・暮らし・健康・料理 健康 家庭の医学 医学・薬学・看護学・歯科学 基礎医学 生理学